Minőségpolitikai nyilatkozat

Az IRIS Rendszerház Kft. hosszú távú, eredményes működésének célja, hogy minden tevékenységét magas színvonalon, a törvényi szabályozásoknak megfelelően az ügyfelek megelégedettségével végezze.

Ennek érdekében a Kft. tevékenységeire kidolgoztuk, bevezettük, majd azt követően működtetjük és a változó igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük a nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Jelmondatunk:

„A minőség Ügyfeleink bizalmának záloga.”

Elkötelezettek vagyunk a szakmailag igényes, a jó minőségű munkavégzés mellett. Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy minőségpolitikánkat minden munkatársunk megértse és magáévá tegye, aktív közreműködésével azt támogassa, szaktudása legjavát adva, Ügyfeleink megelégedettségét és bizalmát növelje.

Az informatikai üzletág küldetésének tekinti olyan termékek kifejlesztését és szolgáltatások nyújtását, mely a megrendelők számára minőségi, élvonalbeli informatikai megoldásokat biztosít.

A szoftverfejlesztés eszközei, módszerei a innováció következtében folyamatosan fejlődnek, melynek megfelelően az üzletágunk egészének, folyamatainak meg kell újulnia, folyamatosan fejlődnie kell.

A jó minőségű termékek előállítása és a megfelelő színvonalú szolgáltatások nyújtása a megrendelőkkel és a szállítókkal való folyamatos kommunikáció útján,a megfelelő szabványokat és dokumentációkat is felhasználva lehetséges. Ezt kívánjuk megrendelőinkkel és szállítóinkkal egyre magasabb szinten megvalósítani.

Megrendelőink érdekében csak olyan szállítót fogadunk el, aki megbízható, gyors, pontos és egyenletes minőségű terméket, szolgáltatást nyújt. Alvállalkozóink tevékenységét folyamatosan figyelemmel kísérjük, értékeljük.

A Minőségpolitika megvalósítása érdekében az ügyvezető igazgató kötelezettséget vállal az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetésére, a működtetéséhez szükséges erőforrások lehetőségek szerinti biztosítására.


Szombathely, 2015. október 26.


ISO 9001 tanusítvány
Copyright © IRIS Rendszerház KFT. || Minden jog fentartva

IRIS Rendszerház Kft. 2014

Főoldal | Kapcsolat